V pondělí 28. 10. bude bazénové centrum uzavřené.
×
Menu

Reference / Dračkovi

zpět na výpis referencí

Způsob desinfekce a mimořádná výbava
Písková filtrace Osvětlení Slaná voda Protiproud Technologická šachta Tepelné čerpadlo

Naším snem vždy bylo, pořídit si venkovní krytý bazén zapuštěný do země. Do loňského roku jsme měli nadzemní bazén, kde jsme se potýkali buď s chladnou vodou nebo s řasami. Velmi těžko se dala voda udržovat v průzračném stavu, bez nečistot a vždy za použití velkého množství chemie.

Rozhodli jsme se tedy si náš sen splnit. Prohlédli jsme několik webových stránek a obešli pár prodejců. Jednoznačně nás zaujali stránky společnosti Bazény Relax a i přes větší vzdálenost jsme si sjednali schůzku se zástupcem firmy. Milé přivítání a vstřícné jednání nás ujistilo, že jsme na správné adrese. Teď už jen zbývalo vybrat si z pestré nabídky bazénů, příslušenství a zastřešení. Vybrali jsme bazén Malorka s tepelným čerpadlem, protiproudem a vysokým zastřešením. Třešničkou na dortu byla volba slané mořské vody. Už žádné chlorové tablety! Milujeme moře a teď ho budeme mít doma. Tak to byla ta první fáze. Příjemná a plná nedočkavosti, abychom si už mohli tu radost užívat.

Druhá fáze byla těžce pracovní. Na řadu přišly výkopové práce, betonáž podlahy pro bazén a technickou šachtu. Díky skvělé komunikaci s týmem Bazény Relax byl bazén brzy na svém místě a čekala nás příprava elektroinstalace, kanalizace, vybetonování stěn a desky okolo bazénu. Vše jsme řešili vlastními silami, které ubývaly a pomalu se blížil sjednaný čas na realizaci zastřešení. Nezbývalo než kontaktovat prodejce a požádat o měsíční odklad. Žádný problém, řekněte kdy a my se přizpůsobíme, ozvalo se z telefonu. Stavební práce jsme zvládli a nastal čas řešit druh povrchu betonové desky. Zvolili jsme kamenný koberec. Má úžasné vlastnosti, propouští vodu, která odteče do stran, takže můžete cákat v bazénu tak jak chcete a nikde žádné kaluže vody. Jenže do toho přišla doba koronaviru a my nesehnali jedinou firmu na jeho pokládku. Tak jsme opět přiložili ruku k dílu a za dva dny bylo hotovo. Voláme do Relaxu. Můžete přijet, stihli jsme to o týden dříve. I teď nám vyšli vstříc. Přijeli technici zprovoznit bazén a další den přivezli nádherné zastřešení, které předčilo naše očekávání.

Třetí fáze už byla opět radostná a trvá dodnes. Koupeme se v našem moři, pěstujeme citrusy, fíky a skvěle se tu daří banánovníku. Je to tu náš druhý obývací pokoj, plný světla a příjemného tepla. Splnili jsme si náš sen.

Děkujeme celému týmu společnosti Bazény Relax a přejeme spoustu dalších spokojených zákazníků.

zpět na výpis referencí

Ušetřete na novém bazénu se zastřešením až 40 000 Kč

Chci vědět víc

  • až 20 000 Kč sleva na bazén
  • až 20 000 Kč sleva na zastřešení
  • rezervační záloha jen 20 000 Kč

Chci vědět víc

Bazénové centrum

  • Experti plně k dispozici. Pro vás.
  • 15 bazénů k prohlédnutí a vyzkoušení.

Naplánujte si návštěvu

Nezávazná poptávka

  • V klidu nám napište po jakém bazénu toužíte
  • Nabídka do 2 pracovních dní

Poslat poptávku

Online schůzka

  • VIP péče v pohodlí vašeho domova
  • V den a čas, kdy se vám to hodí

Rezervovat termín



ZJISTĚTE VÍC V NAŠÍ PORADNĚ